Wednesday, April 6, 2011

Perempuan suka bila lelaki ghairah tengok dia. Setuju atau Tidak?

Selamat petang!

aku ada wat satu soalan kat facebook. tentang tajuk di atas. boleh klik link sini untuk respon: Perempuan suka bila lelaki ghairah tengok dia. Setuju atau Tidak setuju?

so asalnye tiba-tiba terkeluar soalan di atas bila aku tengok sorang perempuan makan kat kafe dia pakai cardigan yang pendek separuh tu. setelah sekian lama trend ni ditinggalkan. skang aku baru nampak balik. aku tak paham fesyen ni. apa dia nak tutup and apa dia nak tunjuk sebenarnya. lagi-lagi kalo yang memang muat-cekup pinggang (bukan pinggang pun, atas sket) and bahagian atas ketat. arghh. kesian la kat laki ni.

aku tujukan soalan kat member aku.

"apsal ar?"

"Perempuan suka bila lelaki ghairah tengok dia"

takde la ghairah mana tengok -.-" tapi rasenye ayat boleh tukar kepada perempuan suka bila berjaya menarik perhatian lelaki. sama tak?
Gambar hiasan

kalo lelaki tengok perempuan ade je nak komen. pompuan tengok lelaki komen pasal pe plak? apa kata korang?

Pautan lain: http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

p/s: Thanks! near 200! :)

7 comments:

LoLLy~ said...

u got a good point but somehow i still think taking one's picture without his/her permission is a total inappropriate.

DeaDay said...

lolly!i'm with u..sgt x appropriate..
btw..mybe baju dia tgn pendek, so pkai cardigan untuk tutup lengan..tapi terketat lak dada..alamak.. xdapat buat apa la..nk wt cane eset gebu..hahahahahahaha...

juwei said...

kalo da mintak izin inappropriate lagi tak?

Anonymous said...

salam alaika..
sy sgt sokong ng entry ini..klaw kte tgk wanita zmn skrg ramai yg slh fhm tntg aurat mrk..mrk pkir mrk dah pakai tudg tu kre complte mnutup aurat w'pun pkaian mrk still ketat.
hopefully, entry kamu dpt dijadikn pgjrn utk wnita2 diluar sn..
wallahu'alam :)

mykhalis said...

wahaha..bayangkan kakau lelaki tidak ghairah?

Dr. Ben said...

fitrah... laki suka pompuan begitulah sebaliknya. Kesannya, ia magnet.

Syamila Mansor said...

eiyyyhh, kenapa ade entri ni
ayat ghairah itu agak terlampau~ iskkkk. gelilah~

ahha, tak tahula bagi mereka yang sedemikian pasti sukacita dengan hal ni. erk.

Related Posts with Thumbnails